Chcete zlepšiť stav vašich vlasov? Na toto by ste nemali zabúdať!

Aj vy máte pocit, že vaše vlasy sú ako bez života? V tom prípade by ste to mali zmeniť! Riešení je mnoho, no budete potrebovať najmä veľa trpezlivosti a odhodlania. Aby sme vám to uľahčili, prinášame vám odporúčania, ktoré jednoducho stoja za pozornosť! Tak, poďme sa na to spoločne pozrieť.

Rozštiepené, suché a ako bez života. Také sú vlasy má, bohužiaľ, veľká časť populácie. Stretli ste sa s týmto problémom aj vy? Ak áno, určite oceníte tipy, čo robiť so suchými a rozštiepenými vlasmi, prípadne ako zlepšiť ich celkový stav. Predsa len, každý z nás túži po krásnych, zdravých a žiarivých vlasoch, bez akéhokoľvek poškodenia.

Nezabúdajte: Dôvodov, prečo sa vlasy poškodia je hneď niekoľko. Môžu byť za tým aj pridružené ochorenia, prípadne genetická predispozícia alebo nesprávna starostlivosť. Vždy by ste tak mali vopred nájsť príčinu zhoršenia stavu vašich vlasov a až tak tento problém riešiť. Bude to efektívnejšie a rýchlejšie, pričom sa výsledky dosiahnu výrazne skôr.

Chcete zlepšiť stav vašich vlasov Na toto by ste nemali zabúdaťa

Používajte vhodné prípravky

Ak chcete mať zdravé a krásne vlasy, mali by ste investovať do vyššej kvality vlasových prípravkov. Pri kúpe šampónu, kondicionéru alebo masky prihliadajte najmä na zloženie. To by malo pozostávať výlučne z prírodných látok, bez akýchkoľvek chemických prísad. Taktiež sa zamerajte na účel daného produktu. Niektoré sú totiž vhodné na kučeravé, iné na rovné či farbené vlasy. Aj od toho sa odvíja používanie týchto prípravkov.

Výživové doplnky nie sú na škodu

Pravdepodobne ste už neraz zachytili, že v dnešnej dobe sa vyrábajú výživové doplnky, ktoré sú určené priamo na podporu rastu a zdravia vlasov. Avšak, opäť by ste sa pri ich výbere mali zamerať najmä na zloženie a účel.

Výborným riešením je v tomto prípade produkt s názvom Superstrava Super Hair & Nail & Skin Strawberry. Tento výživový doplnok je vhodný okrem podpory zdravia vlasov aj na zlepšenie stavu nechtov a pokožky. Vyniká nezameniteľnou jahodovou príchuťou, ktorú si zamilujete už po prvom použití.

hair banner(728 × 442 px)

⇒ Odporúčame: Super Hair & Nail & Skin ⇐

Kľúčom k úspechu je správna starostlivosť

Samozrejme, ak chcete mať vlasy zdravé, lesklé a plné života, mali by ste sa o nich dôkladne starať. Okrem užívania vhodných prípravkov a doplnkov je kľúčom k úspechu aj správna starostlivosť v podobe umývania vlasov. Mali by ste sa vyhnúť príliš častému umývaniu a následnému sušeniu vo forme trenia uterákom.

Korunu krásy si umývajte maximálne 2 – 3 krát do týždňa. Čo sa týka sušenia, používajte fén na najnižšom stupni spolu s kefou. Je totiž dokázané, že ak by ste svoje vlasy nechali vysušiť voľne alebo v uteráku, mohli by sa ešte viac polámať.

Aj podstrihnutie má zmysel

Asi aj vy poznáte ten pocit, kedy túžite po čo najdlhších vlasoch a nechcete sa dať podstrihnúť. To je však chyba. Dlhé vlasy dosiahnete len takým spôsobom, že ich dáte aspoň raz za tri mesiace podstrihnúť. Obnoví sa tým ich rast a podporí to ich regeneráciu. Vďaka tomu budú vaše vlasy rásť ako z vody. Nemusíte si dať podstrihnúť 20 cm, postačí ak to bude 1 – 2 cm z celej dĺžky a problém je vyriešený.

Chcete zlepšiť stav vašich vlasov Na toto by ste nemali zabúdaťb

Skvelou voľbou sú aj rôzne vyživovacie kúry na vlasy. Napríklad, keratínová alebo botoxová procedúra. Tieto kúry obsahujú prírodné zložky, ktoré vlasy pre ich zdravý vzhľad potrebujú. Vďaka tomu budú oživené a vydržia vám v krásnom stave ako od kaderníka aj niekoľko mesiacov. Potom môžete procedúru opäť zopakovať, určite sa to oplatí.

Naša rada: Všetky vlasové procedúry by ste mali podstúpiť priamo u kaderníka. Predsa len, špecialista najlepšie vie, čo vašim vlasom prospeje a ako má pri danej kúre postupovať. Preto neváhajte investovať do vyššej kvality a do ničoho sa radšej nepúšťajte na vlastnú päsť.