COFFEEIN Kenya Kirinyaga Kii zrnková káva 200g
Kód: 7921Súvisiaci tovar
Túto kávu sme vyvinuli tak, aby spĺňala prísne kritériá certifikácie "espresso italiano". Blend ITALY je naša pocta pravému talianskemu espressu. Táto káva je dokonalá do...
Instantná káva s cejlónskou škoricou na podporu metabolizmu a rýchlejšieho spaľovania tukov.
3 balenia za cenu 2 Konzumácia reishi kávy môže pomôcť predchádzať niekoľkým chronickým ochoreniam (vrátane cukrovky a Parkinsonovej choroby).
WEIGHT MANAGEMENT COFFEE patrí k top novinkám v našej ponuke. Napomáha chudnutiu, k zrýchleniu metabolizmu a je tak úžasným a neodmysliteľným pomocníkom pri snahe schudnúť a...
Peru leží na západnom pobreží Južnej Ameriky. Podnebie krajiny je veľmi rozmanité a môžeme tu nájsť tropické podnebie vo východnej nížine a púšť na západe krajiny pozdĺž...
Vitálne huby podľa TCM (tradičnej čínskej medicíny) výrazne prispievajú k udržaniu zdravej funkcie organizmu človeka. Zvyšujú odolnosť organizmu, pôsobia pri záťaži a ich ďalšie...
SLIMMING.CAFE – nielen že dobre chutí ale ešte má aj niečo naviac. WEIGHT MANAGEMENT . instantná káva s karamelovou arómou na podporu metabolizmu tukov...
Zelená káva ( nepražené zrná kávovníku) obsahujú kyselinu chlorogénovú, ktorá pôsobí ako silný antioxidant. Škorica cejlónska nie len že dodáva káva príjemnú chuť ale aj...
Podrobný popis
Káva sa v Keni začala pestovať v roku 1800, keď ju do krajiny priviezli misionári. Onedlho na to sa stala veľmi dôležitým obchodným artiklom a Keňa sa tak zaradila medzi kávové veľmoci. V Keni je vyše 300 000 kávových plantáží a káva zamestnáva až 15 % obyvateľov krajiny.
100 % Arabika
Odtieň praženia: Full City
Veľkosť balenia: 200 g (zrnková káva)
etiketa je vyrobená z recyklovaného kávového odpadu
Chuť kávy
Telo kávy je stredne silné, sirupové. V chuti dominujú sladké ovocné tóny bobuľového ovocia. Na podnebí úst môžeme cítiť jemnú, bylinkovú horkosť. Dochuť kávy je slabšia, pripomínajúca hrozienka a sušené ovocie.
Pôvod kávy
Kávovníky sa pestujú v oblasti Kirinyaga v národnom parku Mount Kenya, vo vulkanickej pôde, v nadmorskej výške 1600 – 1900 m n. m. Káva je spracovaná mokrou metódou, fermentovaná 36 hodín a následne sušená na slnku. Ručný zber a triedenie sú garanciou dokonalých zŕn.
Ďalšie informácie
REGIÓN: Kirinyaga
FARMA: drobní farmári z regiónu
DRUŽSTVO: Rungeto COOP (1200 farmárov)
SPRACOVATEĽSKÁ STANICA: Kii
ODRODA: SL 28 a SL 34
SPRACOVANIE: mokré (36 hod. fermentované)
NADMORSKÁ VÝŠKA: 1600 - 1900 m n. m.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.