COFFEEIN Italy - espresso zmes zrnková káva 200g

Kód: 7923
Akcia Novinka Množstevná zľava
Značka: COFFEEIN
€6,50 –15 %
456 1 coffeein italy espresso zmes 200 g zrnkova kava 1599214412
€6,50 –15 % €5,50 €4,58 bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Túto kávu sme vyvinuli tak, aby spĺňala prísne kritériá certifikácie "espresso italiano". Blend ITALY je naša pocta pravému talianskemu espressu. Táto káva je dokonalá do autoamtických espresso kávovarov, ale samozrejme aj na tradičné espresso z pákového kávovaru.

Detailné informácie

Podrobný popis

PRAVÉ TALIANSKE ESPRESSO


Káva ohúri na prvý pohľad krásnou hustou cremou. V chuti sa kĺbia mohutné čokoládové a kakaové tóny. Dominuje v nej horká čokoláda a kakao so štipkou korenistej a dymovej dochuti.


Keďže nie sme barbari, tak sa žiadna olejová kúpeľ nekoná. Vieme, ako pražiť kávu tmavšie tak, aby nedošlo k pyrolýze a rozpadu cukrov v zrne. Nemusíte sa teda obávať mastnej a smradľavej kávy. Bude to znieť ako klišé, ale Italy je moderné tmavé praženie.

Pre koho je Italy? Pre ľudí, ktorí obľubujú horkú a silnú kávu pripravenú ako espresso. Narozdiel od talianskych zmesí je ale Italy upražená tak, aby horkosť chuti tvorili skaramelizované sacharidy v zrne a nie spálené oleje, ktoré vznikajú prepražením.

75 % Arabika / 25 % Robusta
Espresso zmes
Odtieň praženia: Full City+
Veľkosť balenia: 200 g (zrnková káva)
etiketa je vyrobená z recyklovaného kávového odpadu

Chuť kávy

Káva má mohutné a čokoládové telo. V chuti dominuje horká čokoláda a kakao so štipkou korenistej a dymovej chuti, ktorú tam nájdeme vďaka Robuste. Acidita je takmer nulová. Dochuť kávy sa nesie tiež v čokoládovom duchu a je dlhá a intenzívna.

Pôvod kávy

Blend je tvorený z mokro spracovaných stredoamerických káv a mokro spracovanej indickej robusty. Káva je zložená z 50 % Honduras Santa Rosa, z 25 % Nicaragua Jinotega a 25 % India Kaapi Royal Robusta. Ručný zber aj triedenie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: