OCULOXIN a Zealutein: Dvojica silných antioxidantov v Altevita Optivision Maxx

Dočkali ste sa! Po rokoch výskumu a vývoja sme s hrdosťou pripravili produkt, ktorý zmení váš život k lepšiemu. Altevita Optivision Maxx je vytvorený s použitím revolučnej zmesi OCULOXIN ® a Zealutein ® - silných antioxidantov, ktoré podporujú zdravie vašich očí.

Možno si práve teraz hovoríte: "Ďalší výživový doplnok na trhu, čo je na ňom také špeciálne?" No, nechajte ma vám povedať, že Altevita Optivision Maxx nie je len ďalším výživovým doplnkom, je to revolučný krok vpred v očnej starostlivosti.

Vyvinuli sme tento produkt s vedomím, že čoraz viac ľudí trpí problémami s očami - či už je to dôsledkom veku, počítačovej práce alebo len zlej genetiky, ktorú sme dostali. A práve preto sme vytvorili Altevita Optivision Maxx.

OCULOXIN a Zealutein Dvojica silných antioxidantov v Altevita Optivision Maxxa

OCULOXIN ™, hlavná zložka nášho produktu, je inovatívny komplex extraktov z plodov Vaccinium myrtillus L. + Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliot + Lonicera caerulea var. Kamtschatica. Tieto bobule sú široko uznávané na trhu ako "superovocie", pretože obsahujú vysoké hladiny zdraviu prospešných polyfenolických zlúčenín. Ako všetci vieme, antioxidanty sú kľúčové pre zdravie našich očí, pretože chránia naše bunky pred poškodením voľnými radikálmi.

OCULOXIN™ je komplex štandardizovaných extraktov z plodov Vaccinium myrtillus L. + Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliot + Lonicera caerulea var. Kamtschatica. Ide o inovatívny komplex extraktov s rozšíreným a synergickým spektrom účinných látok určených na reguláciu a zlepšenie viacerých vizuálnych parametrov.

Bobule tohto komplexu sú široko používané a na trhu uznávané ako "superovocie", najmä pre ich silnú antioxidačnú aktivitu, ktorá je spôsobená vysokým obsahom (zdraviu prospešných) polyfenolických zlúčenín. Analytické testy (HPLC)* komplexu OCULOXIN™ ukázali, že extrakt z čučoriedok má mimoriadne bohaté zloženie antokyánov, konkrétne 5 rôznych aglykónov spojených do monoglykozidu s hexózami alebo pentózami. Extrakt z bobúľ haškapu je tiež bohatým zdrojom antokyánov a fenolových kyselín a extrakt z bobúľ arónie má vysoký obsah iridoidov, ktoré v borievke a haškape chýbajú.

OCULOXIN a Zealutein Dvojica silných antioxidantov v Altevita Optivision Maxxb

Zloženie obsahuje rôzne, ale vzájomne sa dopĺňajúce a synergicky pôsobiace frakcie polyfenolov (vrátane antokyánov) a iridoidov, pričom ich rozsah bol optimálne navrhnutý na dosiahnutie priaznivého očného účinku, čím sa zloženie OCULOXIN™ stáva jedinečným na trhu.

*(A.Kucharska, Vroclavská univerzita prírodných vied, Vroclav 2022)

OCULOXIN™ complex sa odporúča používať všetkým, ktorí sú namáhaní dlhodobou prácou pred obrazovkami (počítač, televízor, smartfón),
osobám s rozvíjajúcou sa presbyopiou, ako aj osobám s počiatočnou diabetickou retinopatiou a osobám, ktoré trpia astenopiou ("únavou očí"), vrátane digitálnej únavy očí.

Zealutein ®, druhá hlavná zložka Altevita Optivision Maxx, je tiež silným antioxidantom, ktorý je známy pre svoje schopnosti chrániť zdravie očí. Spolu tieto dve zložky vytvárajú mocnú formulu, ktorá je nielen účinná, ale aj bezpečná a prírodná.

ZeaLutein® granule je patentované zloženie 1 % zeaxantínu, 5 % luteínu a 2 % piperínu, ktoré sú zmiešané v pomere optimalizovanom na zabezpečenie prínosu pre zdravie očí.

Použitie Altevita Optivision Maxx vám môže priniesť mnoho výhod. Okrem zlepšenia ostrosti a zamerania videnia môže tiež pomôcť znížiť únavu z dlhých hodín strávených pred obrazovkou. To je dôležité nielen pre tých, ktorí pracujú s počítačmi, ale aj pre tých, ktorí trávia veľa času čítaním alebo sledovaním televízie.

To je len niekoľko dôvodov, prečo by ste mali zvážiť zaradenie Altevita Optivision Maxx do svojej dennej rutiny. Vaše oči sú dôležité. Je na čase, aby ste im dali starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Skúste Altevita Optivision Maxx ešte dnes a uvidíte svet jasnejšie než kedykoľvek predtým.

6211_web-obrazky-tobolky-opti

⇒ Odporúčame: Altevita Optivision Maxx ⇐