Jeme zdravo a úsporne – chutné recepty, ktoré šetria čas aj peňaženku

Jeme zdravo a úsporne – 85 chutných receptov

Nájsť v súčasnej dobe kvalitné potraviny za rozumnú cenu a uvariť z nič niečo chutné je pomerne náročné. Práve preto prichádza na trh kniha Jeme zdravo a úsporne – 85 chutných receptov, ktoré šetria čas aj peňaženku. Na čo sa môžete v tejto knihe tešiť?

Zdravá strava je základom

Gro tejto knihy predstavuje zdravá strava. Ak ste si mysleli, že zdravé stravovanie je len o konzumácii zeleninových šalátov, ste na omyle. Práve kniha Jeme zdravo a úsporne tento mýtus vyvracia.

V každom recepte nájdete suroviny, ktoré sú plné živín. Práve z nich sa dajú vystavať veľmi chutné a najmä plnohodnotné jedlá, ktoré si jednoducho zamilujete. Váš tanier by mal obsahovať sacharidy, tuky, bielkoviny a vlákninu. V tejto knihe nájdete recepty na chutné polievky, hlavné jedlá, nátierky, predjedlá ale aj dezerty.

jeme_zdravo_a_chutnea

Netradičné, ale chutné!

Možno si poviete, že jedlá, ktoré sú v knihe Jeme zdravo a úsporne, sú možno trochu netradičné, no ak ich raz vyskúšate, budete ich chcieť jesť znovu a znovu. Práve v tej netradičnosti sa ukrýva bohatstvo v podobe veľkého množstva živín a zložiek, ktoré dokážu posilniť vaše zdravie. V tejto výnimočnej knihe nájdete napríklad recept na polievku so zázvorom a mrkvou, cícerovú omáčku s ryžou, špaldové praclíky a mnoho ďalšieho.

Ušetríte množstvo času

Nikto nechce kvôli príprave jedla stáť za sporákom celý deň. Ak si chcete chutne navariť a ušetriť pri tom množstvo času, neváhajte si kúpiť knihu Jeme zdravo a úsporne – 85 chutných receptov, ktoré šetria čas a peňaženku. Už z názvu vyplýva, že pri príprave jedla strávite maximálne pár desiatok minút. Ide o recepty, ktoré si nevyžadujú žiadnu náročnú prípravu. Môžete si tak navariť aj na niekoľko dní, napríklad do práce alebo školy.

85 receptov na každý deň

Kniha Jeme zdravo a úsporne – 85 chutných receptov, ktoré šetria čas a peňaženku vám prinesie chutné recepty na každý deň. Obsahuje široký výber sladkých, ale aj slaných jedál, na ktorých si zaručene pochutnáte. Ak so zdravou stravou len začínate, môžete si najskôr vyskúšať pripraviť aspoň jedno jedlo denne z tejto knihy. Postupne si navyšujte počet zdravých jedál, až si vyskladáte celodenné menu.

jeme_zdravo_a_chutneb

Úspora financií je samozrejmosťou

Myšlienkou tejto knihy je aj to, aby ste pri nákupe potravín čo najviac ušetrili. Keďže v dnešnej dobe išla inflácia do výšin, je ťažké uvariť si z dostupných surovín kvalitné jedlo. Kniha Jeme zdravo a úsporne vám to však do vysokej miery uľahčí. Všetkých 85 receptov v knihe je pripravených z cenovo dostupných potravín, ktoré si bude môcť dovoliť skutočne každý. Nebudete tak musieť viac chodiť do reštaurácií alebo si kupovať predražené potraviny. Vďaka tejto knihe zaručene ušetríte.

Špičkové grafické spracovanie

Kniha Jeme zdravo a úsporne – 85 chutných receptov, ktoré šetria čas a peňaženku má perfektné grafické spracovanie, ktoré oceníte už na prvý pohľad. Fotky jedál vás zaručene nalákajú, aby ste si ich pripravili aj vy. Keby sa len dala cítiť vôňa z obrázkov...

uspornea

Ale vy ju cítiť môžete! Takým spôsobom, že si jednotlivé recepty pripravíte sami. Na stole tak budete mať jedlá, ktoré vyzerajú ako z luxusnej reštaurácie. V skutočnosti však ide o cenovo dostupné potraviny, z ktorých ste si pripravili niečo chutné, zdravé a zároveň aj plnohodnotné.

Kniha vhodná pre všetkých

Či už ste vegetarián, vegán alebo nemáte žiadne obmedzenia, kniha Jeme zdravo a úsporne je vhodná pre všetkých. Bez akýchkoľvek rozdielov. Každý si v nej nájde recept a veríme, že aj viacero receptov, ktoré si zamiluje. Ide o originálnu kuchársku knihu, ktorú môžete niekomu pokojne aj darovať.

⇒ Odporúčame: Jeme zdravo a úsporne ⇐


Jeme zdravo do 30 minút

Jesť zdravo, chutne a do 30 minút? Nemožné...Omyl! Opak je pravdou. Kniha Jeme zdravo do 30 minút prináša až neuveriteľných 90 nápaditých receptov, ktorých príprava vám nezaberie viac ako polhodinu času. Neveríte? Presvedčte sa sami!

Výzva bola akceptovaná

Ľudia nemajú v dnešnej dobe čas stáť za sporákom pol dňa, aby si pripravili chutné jedlo. Práve preto vyhľadávajú reštaurácie, polotovary a fastfoody, ktoré zrovna nie sú pre telo a celkové zdravie najlepšie. Autori knihy Jeme zdravo do 30 minút sa vďaka tomu rozhodli prijať výzvu.

Vymyslieť dostatočné množstvo receptov, ktorých príprava vám nezaberie viac ako 30 minút. Samozrejme, chcelo to istú dávku kreativity a trpezlivosti, no nakoniec sa to podarilo! Už viac nebudete musieť strácať čas tým, že by ste museli pol dňa stáť pred sporákom a ďalšie hodiny tráviť umývaním riadov.

jeme_zdravo_do_30_minut

Chutné a zdravé recepty

Kuchárka Jeme zdravo do 30 minút je plná receptov, ktoré predstavujú chutné a zdravé jedlá. Nájdete v nej napríklad recepty na čučoriedkové muffiny jogurtom, mäkké cuketové sušienky, brokolicovú polievku a mnoho ďalšieho. Jednoducho povedané, každý si príde na svoje, čo sa týka tejto kuchárky. Do polhodiny si tak budete vedieť uvariť polievku, hlavné jedlo, ale aj dezert.

Cenovo dostupné potraviny

Samozrejme, v rámci kuchárky Jeme zdravo do 30 minút autori dbali aj na to, aby recepty pozostávali z chutných, ale zároveň aj cenovo dostupných potravín. Keďže inflácia neustále narastá, nakúpiť vo finančne výhodnej sume a uvariť si z toho plnohodnotné jedlo, je často nadľudský výkon.

V tejto kuchárke nájdete recepty, ktoré sú nielen veľmi zdravé, ale pozostávajú aj zo surovín, za ktoré nebudete musieť zaplatiť celý svoj majetok. Ušetríte tak nielen spektrum času, ale aj financií.

jeme_zdravo_do_30_minuta

Mrazenie a škatuľkovanie

Nemusíte si variť jedlá len na jeden deň. Vďaka kuchárke Jeme zdravo do 30 minút sa naučíte, ako správne mraziť a škatuľkovať potraviny, ktoré si navaríte. Môžete si tak pokojne navariť aj na niekoľko dní, vďaka čomu opäť ušetríte spektrum času a energie. Návštevy fastfoodov a konzumáciu polotovarov tak zo svojho jedálnička môžete pokojne vyradiť.

Okrem iného, všetky recepty v tejto kuchárke sú navrhnuté tak, aby ste pri nich umývali len minimum riadu. Tento fakt mnohých ľudí veľmi potešil, keďže opäť ide o úsporu času, ktorý môžete venovať iným, zaujímavejším aktivitám.

Aj pre začiatočníkov

Či už ste začiatočníkom vo varení alebo pokročilým kuchárom, v tejto knihe si na svoje príde jednoducho každý. Kuchárka Jeme zdravo do 30 minút je vhodná pre všetkých, bez akýchkoľvek rozdielov. Oceňujú ju aj študenti, ktorí bývajú na školskom internáte a nemajú veľa možností na varenie. Jedlá si tak dokážu pripraviť do polhodiny, chutne a zdravo. Okrem iného, v knihe Jeme zdravo do 30 minút si prídu na svoje aj vegetariáni.

Nonesk__jeme_zdravo_do_30_minut_5.díl_-_dvoustrany_00013

Nutričná hodnota potravín

Veľkým benefitom kuchárky Jeme zdravo do 30 minút je aj fakt, že hneď budete vedieť nutričné hodnoty jednotlivých potravín. Táto kniha je tak vhodná aj pre ľudí, ktorí chcú žiť zdravým životným štýlom, prípadne sa chystajú chudnúť alebo si udržať postavu. Pri každom recepte budete mať jasne vypísané, koľko kalórií, bielkovín, tukov a sacharidov dané jedlo obsahuje. Nebudete si tým musieť preto lámať hlavu a počítať sami.

Chutné jedlo aj po ohriatí

Veľa ľudí nepreferuje ohrievanie jedla v mikrovlnke. Do istej miery totiž dokáže zdeformovať chuť a konzistenciu jedla. S receptami v kuchárke Jeme zdravo do 30 minút však budete mať tento problém vyriešený! Všetky jedlá sú navrhnuté tak, aby aj po ohriatí chutili čo najlepšie. Vďaka tomu nebudete vidieť ani rozdiel v čerstvosti.

⇒ Odporúčame: Jeme zdravo do 30 minút ⇐