Ako vám prípravok Super Detox pomôže žiť zdravšie a bez obmedzení?

Určite to poznáte aj vy. Niekedy zažívate obdobia, kedy vás neustále trápia tráviace problémy.

Nemáte energiu, necítite sa dobre vo svojej koži. Práve toto sú jasné signály toho, že vaše telo potrebuje kvalitný detox. Prečo sa pri kompletnej detoxikácii tela oplatí spoľahnúť na prípravok Super Detox?

Detoxikácia organizmu je často podceňovaná. Mnohým ľuďom dokonca slovo detox takmer nič nehovorí. Keď sa u nich začnú prejavovať problémy s trávením a začnú byť častejšie chorí, hneď sa začnú prepchávať rôznymi liekmi plnými chemikálií. Tieto lieky síce môžu dočasne vyriešiť ich hlavný zdravotný problém, no ich telo začne trpieť ešte viac, keďže sa musí vysporiadať s ďalšou chémiou. A tak sa problémy postupne nabaľujú, až sa človek ocitne v situácii, kedy jeho telo postupne prestáva plniť svoje úlohy. Každý deň je následne plný utrpenia a odopierania si vecí, ktoré máte radi. Odpovedzte si sami – chcete sa dostať do takejto situácie?

Jednoduchou prevenciou, ako svoj organizmus udržíte vždy v stopercentnej kondícii, je práve pravidelná detoxikácia. Tá je v dnešnej dobe dôležitejšia ako kedykoľvek predtým...

Viete, čo jete?

Dnešná doba je rýchla. Len málokto z nás má čas každý deň variť kvalitné jedlá s vysokou nutričnou hodnotou a zamýšľať sa nad tým, čo prijíma do svojho organizmu. Neraz jeme rôzne polotovary, stravujeme sa v prevádzkach rýchleho občerstvenia, jedlo konzumujeme rýchlo a nerozmýšľame nad jeho zložením. To nie je nič nezvyčajné, no práve takýto životný štýl sa podpisuje pod rýchlejšie „zanášanie“ organizmu rôznymi chemikáliami a nežiadúcimi látkami.

Nehovoriac o liečivách. Dnes už existuje liek na akýkoľvek problém a namiesto toho, aby sme hľadali prírodné cesty riešenia niektorých problémov, hneď siahame po liekoch založených na chemických zlúčeninách. Aj tieto lieky prispievajú k ukladaniu toxínov a ťažkých kovov v rôznych častiach organizmu. Hoci vplyv nežiadúcich látok z potravín, liekov a nápojov sa neprejaví ihneď, po niekoľkých týždňoch už môžete pociťovať rôzne tráviace ťažkosti, slabšiu imunitu, či menej energie. Vtedy viete, že váš organizmus má dosť a potrebuje kvalitný detox. A práve v takom prípade by ste mali siahnuť po prípravku Super Detox.

Super Detox a jeho účinné prírodné zložky

Detoxikácia organizmu by mala prebiehať prirodzenou cestou, teda, vďaka výživným látkam z prírodných zdrojov. Tohto pravidla sa drží aj prípravok Super Detox, ktorý je založený na 5 prírodných výťažkoch vytvárajúcich dokonalú kombináciu na účinnú detoxikáciu organizmu. Vzájomne sa dopĺňajú a ich účinky na vaše telo začnete pociťovať veľmi rýchlo. Poďme si jednotlivé „zázračné“ prírodné výťažky predstaviť.

detox_etarget

Ostropestrec mariánsky

Táto rastlinka na prvý pohľad vyzerá ako nezaujímavý bodliak, v skutočnosti je však veľmi dôležitá. Jej semená, listy a plody totižto obsahujú dve mimoriadne cenné látky – silymarín a flavonoidy, ktoré sú dôležité na regeneráciu a výživu pečene.

Pečeň sa často označuje ako čistička organizmu. Končia tu všetky jedy, chemikálie, ťažké kovy a iné toxíny, ktoré sú pre telo nebezpečné a nedokáže ich spracovať. Pokiaľ pečeň pravidelne neregenerujete a nezásobujete potrebnými živinami, toxíny sa v nej začnú hromadiť, až postupne pečeň nedokáže plniť svoje úlohy a môže dôjsť k jej trvalému poškodeniu. To rozhodne nechcete.

pestrec_mariansky

Silymarín a flavonoidy z výťažkov ostropestrecu pomáhajú eliminovať a odbúravať toxíny v pečeni. Zároveň pečeň vyživujú, aby dokázala pracovať rýchlejšie a efektívnejšie. Okrem silymarínu a flavonoidov obsahujú výťažky z ostropestrecu aj rôzne bielkoviny, minerály, vitamíny a aminokyseliny, ktoré nielenže vyživujú pečeň, ale pomáhajú aj v iných častiach organizmu.

 

Inulín

Inulín je oligosacharid, ktorý sa v črevách rozpúšťa a správa sa ako vláknina. Tvorí ho najmä fruktóza, ktorá má minimálnu kalorickú hodnotu a nezvyšuje hladinu glukózy v krvi, jedná sa tak o zdravý a bezpečný cukor, ktorý často využívajú ľudia s cukrovkou. Aký je však jeho prínos v detoxikácii organizmu?

V prvom rade, Inulín vyživuje črevné baktérie, vďaka čomu pomáha budovať zdravú a funkčnú črevnú mikroflóru. Tým priamo znižuje riziko rakoviny hrubého čreva. Naviac uľahčuje vstrebávanie vápnika a optimalizuje proces trávenia. Inulín vyvoláva pocit sýtosti žalúdka, čím zamedzuje prejedaniu sa, ktoré je taktiež príčinou rôznych tráviacich problémov.

 

Psyllium

Žiadny strach, Psyllium nie je označenie žiadnej chemickej prísady. V našej reči je Psyllium skorocel indický, ktorého výťažky sú mimoriadne bohaté na vlákninu. 100 gramov výťažkov zo skorocelu obsahuje až 70 gramov vlákniny. Tá je kriticky dôležitá pre zachovanie zdravej črevnej mikroflóry.

Hovorí sa, že ľudské telo je tak zdravé, ako zdravé sú črevá. A toto tvrdenie je nepochybne pravdivé, keďže až 80 % ľudskej imunity pramení práve zo zdravých čriev. Starostlivosť o črevnú mikroflóru by ste tak rozhodne nemali zanedbávať. Práve Psyllium zaručuje, že Super Detox je bohatý na vlákninu a dokáže tak účinne regenerovať a posilňovať črevnú mikroflóru.

psyllium

Škorica cejlónska

Škorica má širokospektrálne medicínske využitie. Okrem toho, že znižuje zrážanlivosť krvi, prináša aj cenné antibakteriálne účinky. Teda, pomáha eliminovať nežiadúce baktérie a huby, ktoré sa často vytvárajú práve v tráviacom systéme. Zvyšuje tak celkovú imunitu organizmu a pomáha predchádzať tráviacim ťažkostiam.

Druhým významným benefitom škorice cejlónskej je jej vplyv na rýchlosť vyprázdňovania žalúdka. Škorica spomaľuje vyprázdňovanie žalúdka, vďaka čomu prispieva k funkčnejšiemu tráveniu a zároveň optimalizuje aj hladinu glukózy v krvi. Keďže trávenie prebieha pomalšie, glukóza sa do krvi dostáva postupne a nehrozia tak veľké výkyvy, ktoré sú zo zdravotného hľadiska nežiadúce.

skorica_cejlonska

Triphala

Slovko Triphala v preklade znamená „tri ovocia“. Triphala je označením pre účinnú kombináciu výťažkov z troch bylín - Haritaki (Terminalia chebula), Amalaki (Emblica officinalis) a Bahera (Terminalia bellerica). Kombinácia týchto bylín sa na medicínske účely používa už od roku 5000 pred n.l., takže je rokmi overená a prináša významné účinky pri detoxikácii organizmu.

Výťažky z Haritaki pomáhajú pri zápche. Pôsobia jemne, teda nevyvolávajú hnačku, no zároveň účinne prečistia tráviaci systém od nahromadených nánosov a posilňujú črevá. Naviac, pomôžu znížiť hladinu cholesterolu. Výťažky z Amalaki sú zas zdrojom mnohých vitamínov a minerálov (najmä vápnika), plus, pomáhajú eliminovať ťažké kovy a toxíny. Bahera taktiež pomáha pri zápche, ale aj pri prekyslení organizmu, vďaka čomu prinavráti tráviacemu systému rovnováhu.

triphala

Ako celok Triphala pomáha aj pri problémoch s pečeňou a urýchľuje spaľovanie a odstraňovanie tukov z tela.

Super Detox ako prevencia problémov

Prevencia je vždy základ úspechu a detoxikácia nie je výnimkou. Teda, prípravok Super Detox by ste nemali začať užívať, až keď začnete pociťovať rozličné problémy. Užívať ho môžete pravidelne, vďaka čomu bude váš organizmus vždy v 100% stave. Keďže Super Detox je založený na prírodných zložkách, jeho pravidelné užívanie nie je záťažou pre organizmus.

Tak neváhajte, podporte svoj organizmus aj vy a užívajte si život bez bolestí, tráviacich ťažkostí a iných obmedzení. Vďaka Super Detoxu si budete môcť opäť dopriať všetky svoje obľúbené jedlá a cítiť sa dokonale vo svojej vlastnej koži.

CHCEM VYSKÚŠAŤ