Super protein: Prírodný produkt nielen pre športovcov

Túžite po bio výživovom produkte, ktorý má priaznivé vlastnosti na organizmus človeka? V tom prípade ste tu správne. Predstavujeme vám totiž doplnok výživy s názvom Super protein muscle and strenght. Obsahuje širokú škálu účinných látok, ktoré rozhodne stoja za povšimnutie.

V súčasnosti je na trhu množstvo výživových doplnkov. Ktorý je však ten správny? V niektorých prípadoch ide len o marketingový ťah a v niektorých prípadoch je produkt skutočne účinný. Pri výbere by ste sa mali zamerať najmä na zloženie, ktoré vám povie o produkte veľa.

V tomto článku sa dozviete niečo o produkte s názvom Super protein, ktorý prináša množstvo benefitov oproti bežným srvátkovým proteínom, ktoré je možné zakúpiť. Povieme si niečo o účinkoch a obsahu tohto jedinečného produktu.

Prírodný proteín a jeho účinky

Proteín má pre organizmus obrovský význam. V prvom rade zabezpečuje pohyb a je ho odporúčané do tela prijímať prostredníctvom výživových doplnkov. Super protein obsahuje Bio Grass Fed proteínový srvátkový koncentrát, a to v množstve až 80 %. Táto zložka je prírodného pôvodu a má množstvo priaznivých účinkov na organizmus.

V prvom rade dokáže podporovať funkcie svalov. Zlepšuje ich regeneráciu a rast. Po proteíne siahajú aj športovci, ktorí nechcú stratiť svalovú hmotnosť. Aj v tomto smere je proteínový srvátkový koncentrát veľmi výhodný. Dôležité je však povedať, že doplnok výživy Super protein je skvelým riešením pre všetkých ľudí, a to bez akýchkoľvek rozdielov.

super_protein_clanok_a

Kolagén, ktorý je pre telo nevyhnutný

Ako dobre viete, po 25. rokoch života sa v tele automaticky znižuje produkcia kolagénu. A to až do takej miery, že ho je potrebné prijímať vo forme výživového doplnku. Hydrolyzovaný hovädzí kolagén v produkte Super protein je zložka, ktorá má blahodarné účinky. Zmierňuje chronické bolesti kĺbov, pôsobí ako prevencia voči osteoartróze, napomáha elasticite a pevnosti pleti.

Je skvelým riešením aj v rámci boja proti predčasnému starnutiu pokožky. Kolagén v tele zlepšuje stav kostí, ale aj kĺbov a pleti. Rozhodne by ho telo nemalo mať nedostatok. V takom prípade by totiž došlo k vyššiemu riziku vzniku ochorení rôzneho druhu.

MCT tuk – aké sú benefity?

V súčasnosti existuje hneď niekoľko druhov tukov, ktoré sa odlišujú svojou stavbou a zároveň aj účinkami. Super protein obsahuje zložku s názvom MCT. Táto látka je vyrobená z tuku triglycerid, ktorý obsahuje stredne dlhý reťazec. MCT tuk je skvelým riešením na chudnutie. Samozrejme, budete musieť aj cvičiť a správne sa stravovať, bez toho to rozhodne nepôjde.

Avšak MCT tuk dokáže zrýchliť metabolizmus a dôsledkom toho dochádza aj k rýchlejšiemu spaľovaniu kalórií. Okrem iného, vďaka tejto látke je možné užívať doplnok stravy Super protein aj v rámci určitých diét. Odporúča sa používať v kombinácii s keto diétou, ktorá je v dnešnej dobe mimoriadne obľúbená.

super_protein_clanok_b

Extrakt z kakaových bôbov

Produkt s názvom Super protein obsahuje aj prášok z kakaových bôbov. Ten, okrem obľúbenej príchuti, prináša aj množstvo zdravotných benefitov. V prvom rade zvyšuje imunitný systém, vďaka čomu je človek odolnejší voči vzniku ochorení a infekcií rôzneho druhu.

Okrem toho však udržuje aj zdravé srdce, mozog a zmierňuje depresiu a úzkostné stavy, ktoré sú v súčasnosti veľmi časté a vyskytujú sa, dokonca, aj u mnohých mladých ľudí. Super protein obsahuje aj prírodné sladidlo, a to vo forme glykozidov steviolu. Aj z tohto dôvodu ide o čisto prírodný doplnok stravy.

Preto neváhajte a vyskúšajte aj vy tento jedinečný výživový doplnok Super protein. Účinky sa dostavia takmer ihneď, preto sa do tohto produktu rozhodne oplatí zainvestovať.

super_protein_clanok_c

⇒ Odporúčame: Super Protein Chocolate 1000g ⇐