Super Performance: Bylinné produkty pre neho aj pre ňu!

Túžite po skutočne účinnom prírodnom produkte, ktorý zlepší vaše zdravie? V tom prípade ste tu správne! Prinášame vám tip na výživový doplnok, ktorý je určený tak ako pre ženy, aj pre mužov. Vyznačuje sa svojimi účinkami a blahodarným zložením, ktoré si popíšeme v tomto článku.

V dnešnej dobe je na trhu skutočne široká škála produktov v podobe výživových doplnkov. Preto je dôležité, aby ste si vyberali dôkladne a s dôrazom na kvalitu ich zloženia. Práve to sa odzrkadľuje na účinkoch, ktoré daný produkt prináša.

Super Performance je bylinný doplnok stravy, ktorý nájdete v dvoch podobách. Dôvodom je, že aj napriek tomu, že sú určené pre oba pohlavia, mierne sa rozlišujú v účinkoch a teda aj v ich zložení.

Super Performance Women – očarí každú ženu

V súčasnosti je každý vystavovaný nepriaznivým vonkajším podmienkam. To znamená, že každodenne prijímame do tela škodlivé a toxické látky, ktoré môžu spôsobiť aj vážne ochorenia či iné zdravotné komplikácie.

Super Performance Women je skvelým riešením na odplavenie škodlivých látok z tela, vďaka čomu pôsobí aj ako antioxidant. Tento prírodný doplnok je vhodný pre ženy, u ktorých si získava čoraz väčšiu priazeň a my musíme uznať, že rozhodne sa niet čomu čudovať.

Aké účinky prináša tento jedinečný výživový doplnok?

Zníženie menštruačných bolestí

Veľké množstvo žien v dnešnej dobe trápia menštruačné bolesti. Ide o skutočne nepríjemnú záležitosť, ktorú nie je jednoduché potlačiť. Super Performance Women však obsahuje látku s názvom Mucuna pruriens, ktorá eliminuje menštruačné bolesti, stimuluje nervový systém a maternicu.

Ak teda patríte medzi ženy, ktoré nemajú ľahký priebeh menštruácie a nechcete užívať lieky plné chémie, vyskúšajte bylinný doplnok Super Performance Women. Tento prípravok totiž obsahuje aj Macu peruánsku, ktorá taktiež bojuje proti menštruačným bolestiam. Priaznivo vplýva aj na PMS a pôsobí tiež ako prevencia voči osteoporóze po menopauze, ktorá je u žien veľmi častá.

super_performance_clanok_a

Skvelý doplnok na chudnutie

Aj keď sú dnes plné médiá doplnkov, ktoré vám pomôžu zhodiť 10 kilogramov za deň, nemusíte hneď všetkému veriť. Vo väčšine prípadov ide len o biznis a keď sa nad tým zamyslíte hlbšie, pochopíte, že to nie je reálne.

V bylinnom doplnku Super Performance Women sa však nachádza škorica cejlónska, ktorá ako dobre vieme, účinne zrýchľuje metabolizmus. Nebudeme vám klamať, samozrejme, že budete musieť aj pravidelne cvičiť a zdravo jesť, no tento doplnok vám k vašej vysnívanej postave výrazne pomôže.

facebook_ads_woňmen

⇒Odporúčame: Super Performance Women⇐

Zlepšenie pamäti a koncentrácie

Rozchodnica ružová je bylina, ktorá sa nachádza v prírodnom produkte Super Performance Women. Ide o skutočne účinnú látku, ktorá má mimoriadne priaznivý vplyv na centrálnu nervovú sústavu. To znamená, že zlepšuje pamäť, sústredenie a koncentráciu.

Je to dôležité aj z hľadiska prevencie neurodegeneratívnych ochorení, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi časté. Okrem iného, rozchodnica ružová pozitívne ovplyvňuje náladu, emocionálnu stránku a duševnú rovnováhu u žien.

Účinný adaptogén

Super Performance Women obsahuje aj ženšen sibírsky, ktorý pôsobí ako adaptogén. To znamená, že výrazne vie napomôcť k lepšiemu zvládaniu psychickej a fyzickej záťaži u žien. Vyznačuje sa tiež svojimi protizápalovými a antioxidačnými účinkami, ktoré sú pre ľudské telo mimoriadne dôležité.

Ženšen sibírsky zlepšuje stav pleti, vlasov a nechtov. Dôkladne ich vyživuje a hydratuje do hĺbky. Okrem iného, táto látka má oveľa viac účinkov, ktoré priaznivo vplývajú aj na plodnosť u žien, zníženie únavy a podporu kvality spánku. Super Performance Women je tak skutočne doplnok na všetko!

Super Performance Men – výborný doplnok pre mužov

Tak, ako z názvu vyplýva, tento bylinný produkt je vhodný najmä pre mužov, ktorými je čoraz viac vyhľadávaný. Dôvodom je zloženie a účinky, ktoré priaznivo vplývajú nielen  fyzické, ale aj duševné zdravie mužov.

Aké výhody prináša výživový doplnok Super Performance Men?

Zvyšuje obranyschopnosť organizmu

Imunitný systém je pre každého z nás mimoriadne dôležitý. Dokáže zabrániť vzniku infekcií, ochorení rôzneho druhu, a tiež je skvelým riešením na zlepšenie priebehu pri vzniknutom ochorení.

V bylinnom produkte Super Performance Men sa nachádza látka s názvom ašvaganda, čo môžeme preložiť aj ako indický ženšen. Táto zložka má mimoriadne priaznivý vplyv na zlepšenie imunitného systému. To však zďaleka nie je všetko. Ašvaganda totiž zvyšuje hladinu vitamínu C a vápnika v tele, chráni svalovú hmotu a je skvelým riešením pri rekonvalescencii.

facebook_ads_men

⇒Odporúčame: Super Performance Women⇐

Prírodný antioxidant

V doplnku výživy Super Performance Men je obsiahnutá aj látka Gingko Biloba, ktorá je v súčasnosti známa pre svoje antioxidačné účinky. Keďže sme každodenne vystavovaní nepriaznivým podmienkam z okolia, je dôležité, aby sa v našom tele neusadzovali škodlivé a toxické látky, ktoré by mohli spôsobiť rôzne zdravotné komplikácie.

Gingko Biloba účinne z tela odstraňuje škodlivé látky, vďaka čomu pôsobí ako antioxidant. Dôsledkom toho aj zvyšuje obranyschopnosť organizmu, čím zabraňuje vzniku infekcií a ochorení rôzneho druhu.

Eliminuje úzkostné stavy

Nielen ženy, ale aj muži môžu trpieť úzkostnými stavmi. Množstvo ľudí sa však tieto stavy snaží potlačiť, čo rozhodne nie je správne. Ak viete, že trpíte depresiou alebo iným ochorením psychického pôvodu, mali by ste to začať riešiť ešte v začiatkoch, kým sa to neprehĺbi do ďalších komplikácií.

V prípade, že odmietate užívať lieky plné chémie, vyskúšajte prípravok Super Performance Men, ktorý je skvelým riešením na zlepšenie psychickej stránky u mužov. Dôvodom je aj látka s názvom Maca peruánska. Práve táto zložka eliminuje výskyt depresií, poprípade zlepšuje ich priebeh natoľko, že sa ich môžete aj úplne zbaviť. Okrem iného, Maca peruánska zlepšuje náladu a celkovú duševnú rovnováhu.

Účinná prevencia zápalov

Kotvičník zemný je látka, ktorá je obsiahnutá v bylinnom produkte výživy Super Performance Men. Je známa pre svoje účinky, ktoré sú najmä protizápalové. To znamená, že tento jedinečný doplnok je skvelým riešením aj na prevenciu a potlačenie zápalov rôzneho druhu.

Množstvo mužov môžu v súčasnosti postihnúť aj problémy s močovým ústrojenstvom. Práve Super Performance Men dokáže napomôcť pri liečbe ochorení močového ústrojenstva a obličiek, vďaka čomu zlepšuje celkové zdravie u mužov.

super_performance_clanok_b

Zlepšuje kvalitu spánku

Spánok je pre nás všetkých mimoriadne dôležitý a inak to nie je ani u mužov. Jeho kvalita sa odzrkadľuje na našom zdraví. Práve preto by ste spánok podceňovať rozhodne nemali. Ženšen sibírsky je látka, ktorá sa nachádza v prírodnom produkte Super Performance Men a je odporúčaná práve na zlepšenie kvality spánku.

Okrem iného, táto zložka dokáže znížiť dlhodobú únavu a dôsledkom toho zlepšiť psychické a fyzické zdravie u mužov. Zvyšuje energiu, spomaľuje starnutie a výrazne zlepšuje vitalitu celého tela a všetkých orgánov.

Záver

Či už ste žena alebo muž, Super Performance je produkt, ktorý je pre vás ako stvorený. Vyniká bohatým zložením a účinkami, ktoré pri dlhodobom užívaní rozhodne zlepšia vaše celkové zdravie. Tento doplnok sa nachádza vo forme tabliet a je potrebné ho užiť každý deň. Účinky sa dostavia takmer ihneď, tak neváhajte a vyskúšajte výživový doplnok Super Performance na vlastnej koži.