Super Cacao Mix – keď kakao nie je len o chuti...

Kakao je vďaka svojej výnimočnej chuti jedným z najobľúbenejších nápojov po celom svete. Vedeli ste však, že naviac obsahuje aj viacero cenných minerálov? No to stále nie je všetko. Existuje spôsob, ako priaznivé účinky kakaa povýšiť na novú úroveň vďaka účinným BIO výťažkom. Privítajte Super Cacao Mix, ktorý si jednoducho zamilujete!

Produkt Super Cacao Mix je určený pre každého, kto miluje chuť kvalitného kakaa, no zároveň chce aktívne podporovať svoje zdravie. Pri kúpe kakaa je dôležité voliť kvalitu. Mnohé kakaové zmesi dostupné v supermarketoch však obsahujú pomerne malé percento čistého kakaa. Na zaistenie sladkej chuti je však do nich pridávaný cukor a ich zloženie je obohacované o rôzne chemické prísady slúžiace na zlepšenie arómy a chute. Takéto kakao vám síce bude dobre chutiť, no o pozitívnych účinkoch na ľudské telo nemôže byť reč.

Super Cacao Mix je vyrobený z čisto prírodných výťažkov, ktoré majú preukázaný pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Každý dúšok vášho obľúbeného nápoja tak bude znamenať nielen zážitok pre vaše zmysly, ale aj príjem cenných minerálov a vitamínov, ktoré vaše telo potrebuje pre svoje správne fungovanie.

superstrava_super_cacao_mix_fb_ads

Kakao ako zdroj minerálov

Na výrobu Super Cacao Mix sa používa vysokokvalitné BIO RAW kakao. Čo to znamená? V skratke to, že sa jedná o stopercentne prírodný produkt, do ktorého neboli počas výroby pridané sladidlá a chemické prísady na zlepšenie chuti. Práve takéto kakao má najlepší potenciál, aby dokázalo priniesť pozitívne účinky pre ľudské telo. Napríklad, obsahuje viacero dôležitých minerálov – vápnik, sodík, železo, meď, zinok, fosfor, draslík, horčík a mangán. Jeho súčasťou sú taktiež polyfenoly a flavonoidy. Že vám tieto látky nič nehovoria? Tak teraz dávajte pozor!

Flavonoidy sú pre ľudské telo mimoriadne dôležité, keďže pomáhajú redukovať hladinu cholesterolu v krvi, uvoľňovať cievy a zlepšovať krvný prietok. Vďaka tomu sú všetky orgány a časti tela lepšie prekrvené a dokážu fungovať na 100 %. Polyfenoly zas pozitívne vplývajú na ľudský mozog a pomáhajú predchádzať neurodegeneratívnym chorobám. V neposlednom rade, kvalitné kakao obsahuje aj pomerne vysoké percentuálne zastúpenie vlákniny, ktorá podporuje činnosť čriev. A keď už sme pri tých črevách...

Inulín z agáve pre lepšiu činnosť čriev

Inulín je vláknina, ktorá slúži ako náhrada cukru pre diabetikov. Okrem svojej sladkej chuti však prináša viacero ďalších benefitov. Pozitívne vplýva na črevnú mikroflóru, ktorú stabilizuje a pomáha tak zlepšiť celkový proces trávenia. Naviac, urýchľuje vstrebávanie vápnika do krvi, čím prispieva k správnemu vývoju kostí.


Cejlónska škorica a kokosový cukor – nielen pre chuť

Super Cacao Mix obsahuje cejlónsku škoricu, ktorá dotvára jeho výnimočnú chuť. V ľudskom tele však plní viacero ďalších úloh. Napríklad, spomaľuje proces trávenia, vďaka čomu eliminuje prudké výkyvy hladiny glukózy v krvi. Naviac má antioxidačné účinky, pomáha tak imunitnému systému vysporiadať sa so zápalmi, vírusmi a baktériami.

Kokosový cukor s nízkym glykemickým indexom 35 dodáva prášku Super Cacao Mix jemne sladkú chuť, no neprispieva k rapídnemu zvyšovaniu hladiny glukózy v krvi. Na rozdiel od klasického cukru obsahuje viac minerálov – zinok, železo, fosfor. Dokonca, nájdete v ňom aj určité percento vitamínu B1 a C!

Výnimočná huba Reishi

Na podporenie pozitívnych účinkov na ľudské zdravie je do produktu Super Cacao Mix primiešaný aj prírodný výťažok z vzácnej čínskej huby Reishi, ktorá je veľmi obľúbená v ľudovom liečiteľstve. Obsahuje širokú škálu bioaktívnych molekúl a esenciálnych aminokyselín, ktoré chránia bunky pred oxidačný poškodením, posilňujú imunitu, zlepšujú fungovanie pečene a majú množstvo ďalších účinkov!

 

infografika_super_cacao_mix

Super Cacao Mix podľa vašej chuti

Prášok Super Cacao Mix môžete použiť na prípravu nápoja, tak, že ho zmiešate s horúcou vodou alebo mliekom. Aby sa dokonale rozpustil a uvoľnil svoju výnimočnú chuť, odporúčame zmes premiešať v mini mixéri. Avšak, pridať ho môžete aj do iných nápojov alebo dokonca do jedál – jogurtov alebo kaší. To, ako si ho vychutnáte, je len na vás. Super Cacao Mix zoženiete v našom e-shope, tak nečakajte a vyskúšajte si jeho výnimočnú chuť a pozitívne účinky na vlastnej koži!