Začnite svoj deň s dávkou zdravej energie vďaka Super Chocolate!

Poznáte to možno aj vy. Ráno sa zobudíte a na to, aby ste sa dokázali stopercentne sústrediť na všetky povinnosti, ktoré vás počas dňa čakajú, potrebujete svoje telo poriadne nabudiť. Spravte to zdravo a chutne! Produkt Super Chocolate vám nielenže dodá energiu, naviac vášmu organizmu zabezpečí príjem množstva cenných vitamínov a minerálov!

Spôsobov, ako nabudiť organizmus, je veľmi veľa. Väčšina z nich však okrem „nakopnutia“ mozgu prináša aj viacero negatívnych účinkov. Vezmime si rôzne sladké nápoje, ktoré síce sú chutné, no rapídne zvýšia hladinu glukózy vo vašej krvi, čo z dlhodobého hľadiska môže viesť k rôznym zdravotným problémom. Nehovoriac o obsahu chemických prísad slúžiacich na zlepšenie chuti.

Super Chocolate je v tomto smere výnimkou. Na dosiahnutie unikátnej chuti využíva stopercentne prírodné výťažky, ktoré okrem sladkej chuti prinášajú aj pozitívne účinky na organizmus. Ako je to možné? Takto!

Pre milovníkov chuti kakaa

O výnimočnú chuť Super Chocolate sa stará čisto prírodné RAW kakao, ktoré pochádza od overených dodávateľov garantujúcich maximálnu kvalitu. Avšak, nie je to len o chuti. Kakao obsahuje množstvo rôznych minerálov – draslík, zinok, meď, horčík, vápnik, sodík či mangán. Tie sú dôležité pre správne fungovanie jednotlivých orgánov a tkanív v tele. Okrem toho však obsahuje jednu mimoriadne dôležitú skupinu látok – flavonoidy. Ich účinky vás možno prekvapia!

Flavonoidy z kakaa v prvom rade pomáhajú znižovať obsah nezdravého cholesterolu v krvi, čím priamo znižujú aj krvný tlak. Vďaka redukcii obsahu cholesterolu v krvi prispievajú k udržaniu zdravých a priechodných ciev, čím vplývajú na správne fungovanie celého organizmu. Pozitívne pôsobia aj na samotné srdce. Kvalitné kakao obsahuje taktiež polyfenoly, ktoré znižujú riziko neurodegeneratívnych chorôb a podporujú činnosť mozgu.

V neposlednom rade, kakao obsahuje množstvo vlákniny. Tá má priaznivý vplyv na tráviaci trakt, keďže pomáha udržať pravidelnosť črevných pohybov. Naviac, kakao pozitívne vplýva na psychiku – zlepší vám náladu a pomôže zmierniť negatívne pocity.

infografika_super_chocolate

Kokosový cukor a mlieko

Na dosiahnutie výnimočných účinkov Super Chocolate bol namiesto klasického cukru použitý kokosový. Jeho prvá výhoda spočíva už v samotnej výrobe. Kým klasický cukor sa vyrába rafináciou, pri ktorej sa znečisťuje životné prostredie, produkcia kokosového cukru rafináciu nevyžaduje. Zároveň, kokosový cukor má nízky glykemický index – len 35. Nespôsobuje tak výrazné výkyvy hladiny cukru v krvi ako klasický cukor. V porovnaní s klasickým cukrom obsahuje viac minerálov.

Prášok z kokosového mlieka má taktiež viacero pozitívnych účinkov. Obsahuje pomerne veľké množstvo kalórii, dokážte tak „oklamať“ mozog a vyvolať pocit sýtosti. Obľúbené je  aj u ľudí, ktorí sa snažia schudnúť a potrebujú obmedziť hlad. Kokosové mlieko obsahuje vitamíny C, E, K, kyselinu listovú a taktiež viacero cenných minerálov. Má nízky glykemický index, urýchľuje metabolizmus, má antioxidačné účinky a pomáha zlepšiť kvalitu vlasov.

superstrava_super_chocolate_fb_ads

Cenný bonus – BIO Lucuma

Super Chocolate obsahuje výťažky z Lucumy – ovocia, ktoré je uznávané pre jeho výnimočné účinky na ľudské zdravie. Obsahuje až 14 stopových prvkov  a vyznačuje sa vysokým obsahom beta-karoténu. Pomáha stabilizovať hladinu cukru, je prirodzeným zdrojom vlákniny a antioxidantov, ktoré posilňujú imunitu a pomáhajú eliminovať škodlivé procesy v organizme.

Prášok Super Chocolate môžete využiť na nekonečné množstvo rôznych spôsobov. Viete ho zmiešať s horúcou vodou alebo mliekom a vyrobiť si tak chutný  nápoj. Alebo ho pridajte do jogurtu či kaše. Okrem toho, že vás poteší výnimočnou chuťou, zároveň nabudí vaše telo a dodá mu potrebné vitamíny a minerály. Tak neváhajte a vyskúšajte si Super Chocolate aj vy!