Best Nutrition 1+1 Zadarmo: Amino BEEF 5000, 250kapsúl

Kód: 8206
Akcia Novinka Množstevná zľava
€79,80 –50 %
1 1 zadarmo amino beef 5000 od best nutrition full item 10161
€79,80 –50 % €39,90 €33,25 bez DPH
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia
Amino BEEF 5000 (BV 115) zložené z hydrolyzovaného hovädzieho proteínu unikátnej kvality s prídavkom hydrolyzovaného vaječného proteínu pre zvýšenie biologickej využiteľnosti v organizme. 250 + 250 kapsúl zadarmo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keďže prípravok neobsahuje mliečne proteíny, je zvlášť vhodný pre vyrysovanie svalov pod tenkou pokožkou.

Výhody:

  1. Až 990 mg najčistejších živočíšnych aminokyselín v 1 tablete bez umelých sladidiel
  2. Najkvalitnejšie amináče na trhu
  3. Po prepočítaní najlacnejšie hovädzie a vaječné amináče na trhu
  4. Maximálna pozitívna dusíkovú bilancia
  5. Zvýšená biologická využiteľnosť (BV)
  6. Minimálna záťaž pre organizmus a tráviaci trakt
  7. Obsah krátkych rýchlo resorbovateľných peptidov pre maximálny efekt

Vysvetlenie BV:

Vedecky formulovaná kombinácia živočíšnych hydrolyzátov použitá v prípravku Amino BEEF 5000 (podložená výsledkami dlhodobého výskumu MAX PLANKOVHO inštitútu v Nemecku) dosahuje doteraz najvyššiu publikovanú biologickú hodnotu BV medzi známymi živočíšnymi (beef) preparátmi. Týmto zaručuje najvyššiu možnú využiteľnosť prijatých aminokyselín a tým zabudovanie do svalov s minimálnou záťažou pre organizmus.

Nie nadarmo mali ťažko pracujúci v anglicky hovoriacich krajinách príslovie steak & egg power back. Totiž zmes aminokyseliny z bielkovín mäsa spolu s prídavkom aminokyselín pochádzajúcich z vajec majú až o 25 % vyššiu biologickú hodnotu ako je to v prípade keď sa použije ako zdroj aminokyselín len čiste hovädzie mäso (BV 92).

Tabletka obsahuje krátke, rýchlo resorbovateľné peptidy na naštartovanie anabolickeho metabolizmu tesne po tréningu. Dlhé nahydrolyzované bielkovinové reťazce zabezpečujú dodávku potrebných stavebných aminokyselín v prvých fázach rastu svalov, prípadne regenerácie.

Obsahuje:

  1. Hydrolyzát kolagénu BV 0
  2. Hydrolyzát mäsový BV 92
  3. Hydrolyzát mäsový obohatený o vaječný hydrolyzát BV 115

Dávkovanie

Užívajte 5 tbl. 2x denne, zapite vždy s dostatočným množstvom vody.

  • Tréningové dni: užívajte 5 tabliet pred a 5 tabliet po tréningu
  • Netréningové dni: užívajte medzi jedlami, jednu dávku môžete užiť aj pred spaním

Tabuľka nutričných hodnôt

Veľkosť dennej dávky: 5+5 tbl.
Počet dávok v balení (250 tbl.+250 tbl.) 100
Počet dávok v balení (500 tbl.+500 tbl.) 200
Hodnoty:
Energetická hodnota 96 kcal/408 kJ
Bielkoviny 8,7 g
Sacharidy 0,1 g
z toho cukor, sacharóza 0 g
Tuky 0,2 g
Trans-nasýtené tuky 0 g
Aminokyselinový profil: v 100 g
Asparágová kyselina 5,81 g
Glutámová kyselina 10,04 g
Alanín 7,96 g
Arginín 6,62 g
Cystín 0,33 g
Glycín 17,34 g
Histidín 1,04 g
Izoleucín 2,09 g
Leucín 3,96 g
Lyzín 3,78 g
Metionín 1,13 g
Fenylalanín 2,67 g
Prolín 9,44 g
Serín 3,42 g
Treonín 2,15 g
Tyrozín 1,54 g
Tryptofán 0,32 g
Valín 3,19 g
Hydroxyprolín 7,92 g
Ornitín 0,16 g

Zloženie

Hovädzí hydrolyzovaný proteín 80 %, vaječný hydrolyzát 20 % s obsahom krátkych peptidov (obsah aminokyselín 99 %), mikrokryštalická celulóza, magnézium stearát, silica.

Upozornenie

  • Pozor, na trhu sa objavujú prípravky, ktoré obsahujú vysoké percento hydrolyzátu  želatiny, tieto majú  vysoký obsah aminokyselín prolín a hydroxyprolín.
  • Ich  biologická hodnota je blízka nule a nie sú vhodné na podporu rastu svalovej hmoty. 
  • Sú dobré len na nechty, vlasy a čiastočne na sľachy.
  • Amino BEEF 5000 neobsahuje Hydrolyzát kolagénu.

Nevhodný pre deti a mládež do 14 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu. 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
HV Avatar autora | 7.9.2023
Spokojny

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: