TRS
Kód: 0016
Tandoori Masala je jemne pikantná aromatická zmes hodiaca sa predovšetkým na marinovanie zatiaľ tepelne nespracovaného mäsa.
Kód: 0024
Používa sa do mäsových aj zeleninových karí (= pokrm), smotanových polievok a omáčok, do polievok, strukovín, ryže, mletého mäsa, na kura, králika, ryby atď.
Kód: 0139
Kód: 0138
Kód: 0137
Ružová voda známa svojou unikátnou chuťou je používaná hlavne pri príležitostiach, keď chceme dosiahnuť chuť sladkých indických dezertov.
Kód: 0119
Kardamon sa tradične používa do sladkých indických dezertov, perníkov a koláčov. Je vynikajúci i do ovocných kompótov, marinád, vín a likérov.
Kód: 0266
Korenie vyrobené zo sušených nezrelých plodov manga. Jeho chuť je ovocná sladko-kyslá a výrazne trpká.
Kód: 0296
Kód: 0466
Kód: 0467
Kód: 0442
Kód: 0461
Stránka 1 z 2 -
20 položiek celkom