HealthyCo PROTEINELLA cookie dough 400g

Kód: HL07
Akcia Novinka Množstevná zľava
Značka: HEALTHYCO
€9,39 –31 %
651 healthyco proteinella 400g cookie dough
€9,39 –31 % €6,39 €5,33 bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024
Možnosti doručenia

Nátierka s príchuťou cookies sušienok so srvátkovým proteínom. Obsahuje sladidlo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nová nátierka od švédskeho výrobcu, je určená tým, ktorí chcú zahnať chuť na sladké „sladkou pochúťkou“ a zároveň dodať telu prospešné živiny a nie prázdne kalórie.
Proteinella obohatená o bielkoviny (srvátkový proteínový izolát) je bez pridaného cukru. Obsah cukru (len 8,5 g na 100g) pochádza zo surovín použitých pri výrobe.
Maltitol, ktorý Proteinella obsahuje, je vlastne alkoholický cukor s kalorickou hodnotou o asi 70% menšou ako bežný cukor. Významným plusom maltitolu je že má asi o polovicu nižší glykemický index ako sacharóza( bežý cukor), to znamená, že nedvíha hladinu cukru v krvi ako bežný cukor. Proteinella je preto vhodná práve pre tých, ktorí nechcú prijímať sladkosti ale aj pre diabetikov. Navyše nespôsobuje kazenie zubov a časť tohoto alkoholického cukru sa nevstrebáva do krvi.

 

Zloženie: Sladidlo: maltitol, rastlinné oleje a tuky (repkový olej, kakao, slnečnicový olej), sušená srvátka (mlieko), sušené odtučnené mlieko, sušienky (pšenišná múka, maltitol, repkový olej, odtučnený kakaový prášok, izomalt, erytritol, oligofruktóza, kypriaca látka: uhličitany sodné, soľ), emulgátor: repkový lecitín, arómy (mlieko, vanilka, sušienky). Může obsahovat sóju a skorápkové ořechy.

Výživové hodnoty na 100g: Energia2079kJ/501 kcal, Tuky 35g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy 44g - z toho cukry 8,6g - z toho polyoly 33,7g, Bielkoviny 17g; Soľ 0,15.

Upozornenie: Bez pridaného cukru. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. Môže obsahovať iné orechy. Môže obsahovať sóju. Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: