Altevita BIO kakaový cukor kokosový v cukorničke 100g
Kód: WKR13Súvisiaci tovar
Konzumácia reishi kávy môže pomôcť predchádzať niekoľkým chronickým ochoreniam (vrátane cukrovky a Parkinsonovej choroby).
Kolagén je jednou z najdôležitejších bielkovín v ľudskom tele. Tvorí významnú úlohu v rámci chrupaviek, kostí, kĺbov, kože, svalov, ale aj mnohých ďalších orgánov.
Latinský názov – Citrus Sinensis (pomaranč sladký), Krajina pôvodu – Brazília
Jedná sa o najobľúbenejšie balenie v našej ponuke. Matcha Tea je z hľadiska nutričných hodnôt približne 10 x silnejší, než bežný zelený čaj.
Bavlnená pevná taška s potlačou vhodná na nákupy.
Možno si kolagén spájate s drahými krémami proti vráskam, ale keď si prezriete sociálne siete ako Instagram alebo Youtube, dozviete sa, že nejedna fitness blogerka obľubuje...
Latinský názov – Citrus Limonum, Krajina pôvodu – Taliansko
Podrobný popis
BIO kakaový cukor z výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kakaom z Peru dodáte Vašim pokrmom príjmenú chuť exotiky.
Zloženie: BIO kokosový cukor 80%, BIO raw kakao 20%
Hmotnosť: 100g
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota 1516KJ/362kcal
- Tuk 4,46g z toho nas. mast. kyseliny 2,62g
- Bielkoviny 10,20g
- Sacharidy 61,34g z toho cukry 56,14g
- Soľ 0,06g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.