S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Zvoľte kategóriu


Úvod » Proteíny » Proteínové kaše » MyKETO Perníková kaša 5x40g


        

MyKETO Perníková kaša 5x40g

skladom

 

novinka


0x

naša cena: 11,95 €

Nákupom získate 12 bodov


do košíka:
  ks  
Skladom: 100 ks
Číslo produktu: MKT111
Výrobca: MyKETO

Popis produktu

Nízko sacharidová (LOW CARB)

S MCT OLEJI

S nízkym obsahom cukrov

S vysokým obsahom bielkovín a vlákniny

Vyvinuté a vyrobené v ČR

Nízko sacharidová kaša perníková s MCT olejmi, so sladidlom, v prášku. Sypká zmes na prípravu kaše s nízkym obsahom cukrov, s vysokým obsahom bielkovín a vlákniny, s vitamínmi a minerálnymi látkami. Bez prídavku cukrov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Zloženie: bio ovsená múka instantná, pšeničná múka instantná, hráškový proteín, srvátkový proteínový koncentrát, sušené mlieko, MCT olej (100 % kokosový) 6 % (kokosový olej, rozpustná kukuričná vláknina, kazeinát sodný, slnečnicový lecitín, oxid kremičitý); sladidlo KETO (inulín, erytritol, sorbitol, steviol-glykozidy); chlorid draselný, perníkové korenie 2,3 % (klinček, koriander, škorica, citrónová kôra, fenikel, nové korenie, badián), aróma, vitamínový premix (maltodextrín, kyselina L-askorbová, nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, D -pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín-mononitrát, kyselina listová, D-biotín, kyanokobalamín), cholekalciferol,

retinyl-palmitát, fosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, uhličitan sodný, mliečnan železnatý, mliečnan zinočnatý, síran manganatý, síran meďnatý, pikolinát chromitý, jodid sodný, seleničitan sodný.

Návod na použitie: Obsah vrecka nasypte do misky, zalejte 140-160 ml vriacej vody a dobre premiešajte. Nechajte 2-4 minúty napučiavať, kým je teplota kaše vhodná na konzumáciu. Intenzitu chuti a hustoty si môžete sami riadiť množstvom pridanej vody.

Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %, zvýšená teplota môže znížiť trvanlivosť produktu.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MGI2O