Ideálne na prípravu šľahačky, krémových zákuskov alebo smotanovej zmrzliny. Stužovač šľahačky je alternatívou všetkých umelých/chemických stužovačov.
Môžete ho použiť aj na zabránenie rozmočenia tortového korpusu. Jednoducho ho v rovnomernej, tenkej vrstve nasypte na korpus.
Zloženie: kukuričný škrob*, zemiakový škrob*, práškový cukor*, (* = z kontrolovaného poľnohospodárstva)
Nutričné hodnoty na 100 g: energetická hodnota: 1583KJ/378kcal, tuky: <0.1 g, sacharidy: 92.8 g, z toho cukry: 31.0 g, bielkoviny: 0.3 g, soľ: 0.01 mg
Tip: 200 - 250 ml studenej rastlinnej smotany krátko mixujeme, šľaháme. Potom do nej vsypeme obsah vrecúška so stužovačom a ďalej mixujeme až kým nedosiahneme požadovanú hustotu a konzistenciu šľahačky. Uchovávajte v chlade.
Krajina pôvodu: Nemecko